Mesajul zilei de azi, Miercuri, 10.10.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 10.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Ce anume activează genele? Răspunsul a fost exprimat cu eleganţă, în 1990, într-o lucrare intitulată ”Metaphors and the Role of Genes and Development”, (Metaforele şi rolul genelor şi dezvoltării n.tr.) de H. F. Nijhout. Autorul prezintă dovezi că noţiunea despre genele care controlează sistemele biologice a fost repetată atât de des şi atât de mult timp încât oamenii de ştiinţă au uitat că ea este o ipoteză, nu un adevăr. În realitate, ideea că genele controlează sistemele biologice e o supoziţie care nu a fost dovedită niciodată şi care, de fapt, este subminată de cele mai recente cercetări ştiinţifice.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Azi dimineață conduceam pe o stradă principală. Eram un șir lung de mașini, bară la bară. 3 mașini stăteau pe sensul invers să facă stânga, ceea ce însemna să traverseze banda pe care circulam noi. Am decis să opresc, am pus avariile și le-am permis să inițieze manevrele de rigoare. În spatele meu un om în vârstă la volanul unei mașini albe inscripționate cu ceva legat de medicină a început să gesticuleze nervos. Îl vedeam prin oglinda retrovizoare. L-am lăsat în pace câteva secunde, dar el se ambala din ce în ce mai tare. M-am ambalat și eu. S-a mai liniștit.
Oare cât de mult le trebuie unora dintre noi să trăiască pentru a învăța lucruri de bază, elementare, de comportament în comunitate?
Stimate cititorule, mulțumesc și sunt recunoscător astăzi pentru cei care se gândesc în fiecare moment al vieților lor cum pot face să îi ajute pe cei din jurul lor, măcar cu un gest cât de mic! Te invit să faci și tu același lucru pentru tine și pentru cei din jurul tău!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Al doilea capitol al Genezei se încheie cu Adam și Eva, goi față în față, fără rușine. De fapt, rușinea este doar un alt cuvânt pentru vinovăție iar nerușinarea este o expresie a condiției dinainte de separare.
Cu alte cuvinte, nu a existat vinovăție pentru că nu a existat nici păcat.
Doar în capitolul al treilea se vorbește despre păcatul originar, capitolul începând cu imaginea lui Adam și a Evei pe punctul de a mânca din fructul oprit. Acest act reprezintă nesupunerea lor față de Dumnezeu, acesta fiind de fapt păcatul.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Pentru a face mai ușor de înțeles cum lucrează sugestia în tratamentul viciilor morale voi folosi următoarea comparație: să ne închipuim cum creierul este o scândură în care sunt bătute cuie ce reprezintă ideile, obiceiurile, instinctele din care decurg acțiunile noastre. Dacă observăm la cineva o idee rea, un obicei rău, un instinct rău, adică un cui rău, luăm altul care este ideea bună, obiceiul bun, instinctul bun, îl punem direct în capul cuiului rău și îi dăm o lovitură de ciocan, adică facem o sugestie.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.