Mesajul zilei de azi, Marți, 09.10.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 09.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Confuzia intervine atunci când mass-media distorsionează, în mod repetat, semnificaţia a două cuvinte: a corela şi a cauza. Una e ca ceva să aibă legătură cu o boală – şi alta să cauzeze o boală, ceea ce implică o acţiune de direcţionare şi controlare. Dacă vă arăt cheile mele şi vă spun că o anumită cheie îmi „controlează” maşina la început aţi putea să credeţi că e logic deoarece ştiţi că e nevoie de cheia aceea pentru a porni motorul. Dar, oare, cheia aceea chiar „controlează” maşina? Dacă ar fi aşa, atunci n-ai putea să laşi cheia singură în maşină pentru că s-ar putea să-ţi împrumute maşina şi să pornească la o plimbare când nu eşti atent. De fapt cheia este „corelată” cu controlul maşinii; practic, persoana care învârte cheia este cea care controlează maşina. Anumite gene sunt corelate cu comportamentul şi cu caracteristicile unui organism, însă genele nu sunt activate până ce nu le declanşează ceva.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Mda, aseară am avut o conversație prin telefon cu mama unuia dintre copiii mei. La un moment dat a început să mă acuze de lipsă de responsabilitate și alte cele. Pe vremuri îi răspundeam în același fel. Mi-am dat seama că este inutil, deoarece refuză să învețe ceva de la mine. Și am decis să mă păstrez calm. Indiferent de ceea ce zice!
Stimate cititorule, cum ar fi ca începând din acest moment, de fiecare dată când vorbești să te gândești că toate cuvintele pe care le pronunți transmit iubire, calm și pace? Pe lângă sensul lor din dicționar (partea mentală) lipește de cuvinte și sentimentul tău de iubire (partea sufletească), indiferent ce aud urechile tale de la cel/cea cu care vorbești. Fii tu mai bun decât el/ea! Pentru liniștea ta, nu a lui/ei!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Când știm cu adevărat Cine suntem și Cine e Tatăl nostru, Tatăl nostru din Cer, nu avem nevoie de ocrotire deoarece adevărul nu are nevoie de apărare. Cu toate acestea, în cadrul sistemului eului vom simți că avem nevoie de ocrotire și ne vom apăra în permanență. Prin urmare, aceste două cicluri (atac și apărare) funcționează de fapt ca să țină pe roate întreaga afacere cu eul. Cu cât ne simțim mai vinovați cu atât vom ataca mai tare. Cu cât atacăm mai tare cu atât ne simțim mai vinovați. Cu cât atacăm mai tare cu atât simțim mai tare nevoia de a ne apăra de pedeaspa sau contraatacul așteptat – care e, în sine, tot un atac.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Neurastenia, atât de frecventă astăzi, se vindecă prin autosugestie practicată după cum am arătat și un timp mai îndelungat. Am avut norocul să fi contribuit la vindecarea unui mare număr de neurastenici cărora li se aplicaseră zadarnic tot felul de tratamente. Unul chiar stătuse un an într-un sanatoriu special din Luxemburg fără să obțină vreo îmbunătățire a tristei lui stări. Prin metada mea s-a vindecat total în șase săptămâni și astăzi este cel mai fericit om, după ce a fost cel mai nenorocit, și nici nu va mai reveni vreodată fiindcă l-am învățat să-și facă autosugestie conștientă, pe care o practică într-un mod minunat.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.