DULCEA LENE CE TE CHEAMĂ!!!

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 26.12.2018
 
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

 
”În realitate, în biologia celulară, partea de pâine şi unt a sandvişului reprezintă fosfolipidele membranei – unul dintre cele două componente chimice principale ale membranei. (Celălalt component chimic este reprezentat de proteinele „măsline”, la care vom ajunge mai jos.) Eu spun că fosfolipidele sunt „schizofrenice”, pentru că sunt compuse atât din molecule polarizate, cât şi
din molecule nepolarizate.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Zilele de Crăciun și de sfârșit de an sunt cele în care tentația la leneveală este cea mai mare. Parcă ai tendința să te lași un pic, purtat pe brațele unui val care să te ducă singur, fără ca tu să faci prea mare efort, la cele mai bune momente din viața ta.
Pentru unii – atmosfera de familie, copiii, rudele, prietenii, se alătură lor în aceste momente de frumusețe emoțională. Și atunci corpul se înmoaie, zice că e obosit, iar mintea ar vrea să ia o pauză mai lungă.
Pentru alții – lipsa partenerului de cuplu (”La naiba, iar sunt singur de Crăciun!”), gândul că e lipsit de chef să meargă într-o vacanță, sau la niște prieteni, sau aiurea, undeva, îl aduce tot acolo, la aceeași lene a corpului și încetineală a minții.
Așa că, Omule Bun, ferește-te de acest pericol al leneviei în această perioadă. Fă mișcare, exerciții, pune-ți corpul la treabă. Și apoi fă același lucru cu mintea: citește o carte, urmărește un webinar, discută cu oamenii dragi de lângă tine pe subiecte importante.
Și acum, în a doua zi de Căciun al lui 2018, mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care evită să se lase toropiți de farmecele periculoasei doamne Lenea și îpregătesc, din nou, viitorul următoarelor zile ce vor să vină!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Desfacerea vinovăției noastre reprezintă o muncă de o viață pentru că vinovăția din noi e atât de enormă încât dacă ne-am confrunta cu toată deodată ne-ar copleși, făcându-ne să credem că o să murim pe loc sau că o să înnebunim. De aceea trebuie să ne confruntăm cu ea pe bucăți. Diversele experiențe și și situații din care sunt alcătuite viețile noastre pot fi incluse în planul Spiriului Sfânt de a ne duce din vinovăție în nevinovăție.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
” ”Sugestia să nu fie o piedică în continuarea obișnuitului dumitale tratament. .. În ceea ce privește pata de pe ochi, se vindecă cu încetul: opacitatea și mărimea ei scad zilnic.”
*
Unei persoane ce se plânge de oboseală: ”Parcă eu nu! Sunt zile în care primirea bolnavilor mă obosește mult; totuși, primesc și muncesc toată ziua. Nici nu trebuie să te gândești măcar: ”Fac de nevoie, ce să fac! N-am încotro!” Vei învinge oboseala.”
(Explicație: admițând ideea oboselii ne atragem oboseala; pe când ideea unei datorii de împlinit ne dă puterea necesară; spiritul poate și trebuie să rămână stăpânul bestiei).”
Emile Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.