Mesajul zilei de azi, Miercuri, 17.10.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 17.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Forma finală sau conformaţia (termenul tehnic folosit de biologi) a unei molecule de proteină reflectă o stare echilibrată între sarcinile electromagnetice ale moleculei. Însă dacă sarcinile pozitive şi negative ale proteinei se modifică atunci coloana vertebrală a proteinei se va răsuci dinamic şi se va ajusta astfel încât să facă loc noii distribuţii de sarcini.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
După rugăciunea de ieri mă gândeam ce să îți recomand pentru a te asigura că în timp vei avea o stare de pace sufletească zilnică, o stare de bucurie uniformă, un echilibru minte-corp-suflet aproape constant. Și m-am gândit să îți recomand meditația.
Trebuie să știi, Omule Bun, că tot ceea ce am încercat la nivel doar mental, fără atingerea spiritului/sufletului, m-a condus la rezultate sub ceea ce preconizam și planificam. Și de când meditez, aproape zilnic, mi-am îmbunătățit de cel puțin 10 ori șansele ca ceea ce preconizez să se realizeze așa cum planific.
Începând cu liniștea sufletului, trecând prin sănătatea corpului și încheind cu materialitatea minții simt că viața mea crește continuu.
Și mulțumesc și sunt recunoscător și pentru creșterea ta continuă, astfel încât creșterile noastre, ale tuturor, să ne conducă sănătoși spre vîrfurile pe care vrem să le urcăm.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Așa au stat lucrurile de la începutul istoriei consemnate. Așa au stat lucrurile cu fiecare sistem de gândire sau de viață care a existat vreodată în lume.
Toate sunt predicate pe baza distincției dintre răi și buni. Putem vedea același lucru chiar și în istoria creștinismului. Chiar de la început a existat un proces de separare a celor buni de cei răi: evreii care credeau în Isus contra evreilor care nu credeau în Isus; mai apoi, cei care credeau în Isus s-au împărțit în adepții Sfinților Pavel, Petru, Iacov, etc. iar Biserica s-a tot subdivizat de atunci încoace.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Domnul M, domiciliat în Saint Savine lângă Troyes, paralizat de doi ani din cauza unor leziuni medulare. Paralizia nu-i decât la picioare, unde circulația sângelui abia se mai face, și de aceea sunt congestionate, umflate și învinețite. Diferite tratamente au fost aplicate fără rezultat.
După opt zile de sugestie și de autosugestie observ puțină mișcare în piciorul stâng. Din săptămână în săptămână progresul este tot mai apreciabil și ca mișcare și ca înfățișare a membrelor bolnave. După 11 luni pacientul coboară singur pe scară, face 800 de metri pe jos, după un an se întoarce la lucru și de atunci nu s-a arătat nici o urmă a paraliziei.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.