Mesajul zilei de azi, Joi, 18.10.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 18.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Distribuţia sarcinilor electromagnetice în interiorul unei proteine poate fi modificată selectiv de o serie de procese, printre care: legarea altor molecule sau clase chimice, cum ar fi hormonii; îndepărtarea sau adăugarea de ioni încărcaţi, prin activitate enzimatică, sau interferenţa cu alte câmpuri electromagnetice, cum ar fî cele emanate de telefoanele mobile.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Omule Bun, poți evalua foarte ușor ce faci și cine ești, iată cum: fă-ți poze imaginare în cât mai multe momente din viața ta și apoi imaginează-ți că privești aceste poze. Ce vezi în ele?
Dacă vezi frică, ură, nerăbdare, agresivitate, bârfă, intoleranță, etc înseamnă că mai ai de lucru pe partea pe care o vezi în poze.
Dacă vezi multă bucurie, frumusețe, minunăție înseamnă că începi să evoluezi și ar fi bine să împărtășești și altora ce ai făcut și a funcționat, astfel ca și ceilalți să facă acele lucruri și să evolueze și ei în același timp cu tine, și cu noi.
Pentru ce? Pentru ca cei ce vin după noi (copiii și nepoții noștri) să găsească motive de a trăi în țara noastră, de a crește țara noastră și de a o ridica din starea în care se află!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Lucrul acesta se datorează aceleeași nevoi inconștiente de a găsi pe cineva pe care să îl putem considera diferit și nicidecum la fel de bun ca noi. Revin, este extrem de util să recunoaștem cât de mult am investit în acest proces.
De aceea jubilează lumea la sfârșitul filmelor, când personajul pozitiv învinge iar personajul negativ pierde. Împărtășim cu toții aceeași investiție în pedepsirea personajului negativ pentru că – în momentul respectiv – credem că am scăpat de păcate.”
Kenneth Wapnick
Citatul zilei
”Domnul A.G. din Troyes suferea de mult de o enterită pe care n-a vindecat-o cu nici unul dintre tratamentele încercate. Starea lui morală era foarte proastă: trist, întunecat, nesociabil și urmărit de gândul sinuciderii. Experiențele preliminare reușesc ușor iar sugestia dă rezultate din prima zi. I-am făcut sugestie timp de trei luni de zile, la început zilnic apoi din ce în ce mai rar.  După acest timp el s-a vindecat complet: enterita dispare și el are un moral foarte bun.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.