Mesajul zilei de azi, Joi, 09.08.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 09.08.2018
Gândul pozitiv al zilei
 

”Simţindu-mă ca un antrenor care îşi îmbărbăta echipa pentru Meciul cel Mare, le-am spus că îi cred la fel de inteligenţi ca şi pe studenţii cărora le predam în State. Le-am spus că, după părerea mea, colegii lor din State erau, pur şi simplu, mai buni la memorarea mecanică, iar această calitate îi făcea să obţină note mai bune la examenele de admitere la facultăţile de medicină. De asemenea, am încercat din greu să-i conving că histologia şi biologia celulară nu sunt cursuri dificile din punct
de vedere intelectual.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Îți mulțumesc și sunt recunoscător pentru că românii au decis, în sfârșit, să schimbe ceva. Sigur că ieșitul în stradă fără obiective este o cale mai puțin indicată. Cu toate acestea, poate fi un prim pas către viitoarea stare de normalitate. Pasul următor ar fi ieșirea pe scena partidelor politice a unui partid ai cărui conducători să demonstreze ceea ce românii așteaptă de multă vreme: că lor, conducătorilor acestui nou partid, le pasă de oamenii care populează această țară. Și sunt recunoscător pentru că acest al doilea pas se va manifesta. Curând!
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”De aceea cred că acest Curs a venit în forma creștină în care a venit. Orice cititor de formație creștină a Cursului de miracole va recunoaște, destul de devreme, că nu exită nici o legătură între creștinismul despre care se vorbește în Curs  și cel în care s-a format cititorul respectiv. Soțul lui Helen, Louis, care se identifica puternic cu iudaismul, mi-a spus odată că în cazul în care creștinismul ar fi fost cum este Cursul  nu ar fi existat antisemitism.  Nu mai înacpe nici o îndoială.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

”Dacă deschidem un dicționar și căutăm înțelesul cuvântului ”voință” vom găsi această definiție: facultatea de a se decide în chip liber la un act. Primim această definiție ca adevărată, ca indiscutabilă. Ori nimic nu este mai greșit căci această voință, pe care o invocăm cu atâta mândrie, cedează totdeauna pasul imaginației. Este o regulă absolută, care nu suferă nici o excepție!
Profanare! Paradox! – se va striga.
Fals! Este adevăr! Cel mai curat adevăr!
Și ca să ne convingem, să privim în împrejurul nostru și să căutăm să înțelegem ceea ce vedem. Ne vom da seama atunci că nu-i vorba de o teorie în vânt, scornită de un creier bolnav, ci expresia celei mai simple și limpezi realități.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să-ți creezi un viitor minunat.

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.