Mesajul zilei de azi, Luni, 29.10.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 29.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Geneticienii au avut şi ei un şoc asemănător cu cel care a urmat descoperirii lui Copiernicus, când – contrar aşteptărilor lor în ceea ce priveşte un număr de peste 120.000 de gene – au descoperit că întregul genom uman este format din aproximativ 25.000 de gene. [Pennisi 2003aşi 2003b; Pearson 2003; Goodman 2003]. Peste optzeci la sută din ADN-ul presupus şi necesar nu există!
Genele lipsă se dovedesc a fi mai tulburătoare decât cele optsprezece minute care lipsesc de pe casetele cu Nixon. Conceptul că unei gene îi corespunde o singură proteină era un principiu fundamental al determinismului genetic.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Cum îți dai seama despre caracterul oamenilor cu care vorbești? Foarte simplu.
O metodă este să îi rogi să facă ceva pentru tine. În cazul în care ei sunt de acord așteaptă rezultatul timp de EXACT 3 zile. Dacă în primele 3 zile după înțelegerea voastră vezi că ei acționează într-un fel sau altul ca să te ajute așa cum ați stabilit atunci poți începe să ai încredere în acele persoane. Dacă trec 3 zile fără ca ei să te mai contacteze atunci evită să faci ceva serios cu ei vreodată sau să îți mai dedici timpul în povești cu ei. Poveștile vor rămâne doar povești.
Mulțumesc și sunt recunoscător azi celor care vor duce acest exercițiu la nivel de aplicare în realitate. Pentru că acest exercițiu îi va ajuta să își aleagă pe lângă ei doar acele persoane care contribuie cu adevărat la dezvoltarea comunității.
Așa să fie!
Acum!
Citatul zilei
 
”Prin urmare, ce înțelege lumea prin iubire nu e de fapt decât specialitate, o uriașă distorsiune a iubirii pe care o vede Spiritul Sfânt. Un alt cuvânt care descrie același tip de dinamică e ”dependență”.  Devin dependent de tine pentru a-mi satisface nevoile și te voi face dependent de mine pentru a-ți satisface nevoile. Cât timp o facem amândoi totul o să fie bine.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Această metodă atât de simplă dă rezultate și este ușor de înțeles de ce. Când copilul doarme corpul și ființa lui conștientă se odihnesc, sunt, putem spune, anihilați, dar inconștientul lui veghează. Deci părintele i se va adresa subconștientului. Primește tot ce i se spune, fără discuție, și încetul cu încetul copilul ajunge să facă ceea ce doresc părinții.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.