Mesajul zilei de azi, Marți, 30.10.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 30.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Acum, când proiectul „Genomul uman” dăduse peste cap conceptul „o genă pentru fiecare proteină”, toate teoriile noastre actuale despre cum funcţionează viaţa trebuiau anulate complet.
Acum nu se mai poate crede că specialiştii în inginerie genetică pot să repare, cu relativă uşurinţă, toate dilemele noastre biologice. Pur şi simplu nu există suficient de multe gene care să poată să răspundă pentru complexitatea vieţii omeneşti sau a bolii.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Câteva persoane m-au întrebat care este cel mai potrivit moment pentru a se schimba? Ce trebuie să facă înainte de a se schimba? De unde știu ele că trebuie/ar fi bine să se schimbe?
Răspunsul meu a fost că momentul schimbării este cel în care realizezi că în viața ta anumite lucruri se repetă și te conduc la alte rezultate decât cele pe care le vrei. De exemplu: te cerți mereu cu soția/iubita pe aceleași teme, sau copilul tău face în mod repetat aceleași lucruri deși i-ai spus de multe ori să renunțe la ele, sau  aceiași oameni de la serviciu reacționează la fel de negativ față de ceea ce zici/comunici cu ei.
De aceea astăzi mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care decid să se schimbe pentru că doar prin schimbare vor reuși să își atingă acele rezultate la care visează  sau pe care și le doresc de multă vreme.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Iată ce e specialitatea. Intenția ei este să compenseze ce pare să lipsească în noi folosind pe altcineva ca să umple golul. O facem în modul cel mai clar și cel mai distructiv cu oamenii, dar o putem face și cu substanțe sau lucruri. O persoană dependentă de alcool, de exemplu, încearcă să își umple golul interior întreținând o relație specială cu sticla. Cei ce mănâncă mai mult decât trebuie fac și ei același lucru. Cei ce au mania să își cumpere multe haine, să facă mulți bani, să achiziționeze multe lucruri sau să își facă o situație în lume nu fac altceva. E o încercare de a compensa printr-un act exterior sentimentul groaznic pe care îl simțim în privința noastră.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Această concluzie este foarte simplă și se poate exprima în puține cuvinte. Avem în noi o forță de o putere incalculabilă, care mânuită în mod inconștient ne este adeseori dăunătoare. Dacă, dimpotrivă, o conducem conștient și cuminte, ne dă stăpânire de noi înșine. Astfel, nu numai că putem îndepărta de noi și de alții bolile fizice și morale dar putem chiar să trăim fericiți oricât de grele ar fi împrejurările vieților noastre.
În sfârșit, și mai ales, sugestia poate și trebuie să fie întrebuințată pentru regenerarea morală a celor ieșiți de pe calea binelui.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.