Mesajul zilei de azi, Miercuri, 31.10.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 31.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Dogma Centrală. Dogma, numită şi Supremaţia ADN-ului, defineşte fluxul de informaţie în organismele biologice. […] fluxul este numai într-o direcţie, de la ADN la ARN şi apoi la Proteine. ADN-ul reprezintă memoria de lungă durată a celulei, care se transferă de la o generaţie la alta. ARN-ul este o copie instabilă a moleculei de ADN şi reprezintă memoria activă folosită de celulă, ca machetă fizică, la sintetizarea proteinelor. Proteinele sunt componentele moleculare care asigură structura şi comportamentul celulelor. ADN-ul este implicat ca „sursă” ce controlează caracterul proteinelor celulei – de unde şi conceptul de supremaţie a ADN-ului, care, literalmente, înseamnă „prima cauză”.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Azi dimineață l-am dus pe micuțul meu la grădiniță. Am trecut pe lângă biroul doamnei care ocupă poziția de administrator în cadrul structurii organizatorice a grădiniței. Ușa biroului fiind deschisă am salutat cu un ”Bună dimineața!” voios și energizant. Fără rezultat din partea dânsei! Se pare că muzica ei internă era setată pe furtună!
Așa că, în această dimineață mulțumesc și sunt recunoscător tuturor oamenilor care realizează că a răspunde la salutul cuiva este una dintre dovezile că muzica internă este armonioasă, calmă și cu o tonalitate potrivită. Și că această muzică reprezintă baza construcției noastre ulterioare. Ori dacă baza este șubredă, ce crezi că putem construi pe ea?
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeru ar vrea ca tu să știi…
 
”Spre sfârșitul textului există un fragment frumos și impresionant intitulat ”Nu căuta în afara ta”. Când căutăm în afara noastră căutăm întotdeauna un idol, definit ca înlocuitor al lui Dumnezeu. În realitate Dumnezeu este singurul care ne poate satisface această nevoie. Iată ce face specialitatea: servește scopul eului de a se preface că ne ocrotește de vinovăția pe care o simțim, în timp ce, de fapt, o consolidează. O face în trei moduri principale pe care le voi rezuma în cele ce urmează.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Omul este ca un rezervor care ar avea sus un robinet de încărcare iar jos un altul, ceva mai mare, de scurgere.
Ce se întâmplă dacă robinetele sunt deschise în același timp? Fără îndoială că rezervorul ar fi mereu gol. Dar ce se întâmplă dacă robinetul de jos este închis? Rezervorul se umple cu încetul și apoi debordează.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.