Mesajul zilei de azi, Luni, 27.08.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 27.08.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Atunci când anticorpul astfel finisat se fixează de virus el inactivează invadatorul şi îl marchează pentru a fi distrus, protejând astfel copilul de ravagiile pojarului. Celulele păstrează „amintirea” genetică a acestui anticorp astfel că, în viitor, dacă persoana este expusă din nou la pojar celulele pot să lanseze imediat o reacţie imunitară protectoare. Noua genă anticorp poate fi transmisă tuturor urmaşilor celulei atunci când aceasta se divide. În acest proces celula nu numai că a „învăţat” despre virusul pojarului ci a creat şi o „amintire” care va fi moştenită şi propagată de celulele-fiice. Această faptă uimitoare de inginerie genetică este extrem de importantă, deoarece ea reprezintă un mecanism de „inteligenţă” inerent prin care evoluează celulele.”

Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Astăzi voi scrie despre elementul principal al rugăciunii eficiente.
Majoritatea am fost educați că prin rugăciune trebuie să cerem. În cazul în care ceri atenția ta este centrată pe lipsă. Să zicem că îți lipsește o mașină. Și ceri mașina. Atenția ta este centrată pe faptul că mașina îți lipsește. Și ghici ce se va întâmpla? Normal – mașina va continua să lipsească. În cazul în care vrei să și primești mașina ar trebui să te centrezi pe existență. Și atunci, prin rugăciune, mulțumești și îți manifești recunoștința că ai primit mașina. Și emoția din interiorul tău va fi aceeași pe care o simți atunci când ai deja ceva și folosești acel ceva.
Astfel încât rugăcunea zilei de azi merge către oamenii care vor să devină eficienți inclusiv prin rugăciune. Și sunt recunoscător pentru că acești oameni învață să schimbe ceva în viețile lor și, mai important decât atât, aplică în mod repetat ceea ce învață, pentru a avea rezultatele dorite.
Căci rezultatele vin doar prin repetare.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Una dintre dificultățile pe care le przintă studiul Cursului de miracole este aceea că nu seamănă cu nici un alt sistem de gândire. Majoritatea sitemelor de gândire se desfășoară liniar, începând cu idei simple care se acumulează și devin tot mai complexe. Cursul nu e așa. Sistemul lui de gândire are o structură circulară, părând să se învârtă mereu în jurul aceleorași idei, de nenumărate ori. Imaginați-vă un puț pe care îl coborâți în spirală, adâncindu-vă tot mai mult, până când ajungeți la fundul lui. Fundul acestui puț ar fi Dumnezeu dar vă învârtiți în schimb în același cerc. Atâta doar că adâncindu-vă vă apropiați mereu de același lucru – vă apropiați de temelia sistemului eului. De aceea textul ne repetă același lucru. Deoarece e aproape imposibil să pricepi de prima sau de a suta oară, ai nevoie de șase sute douăzeci și două de pagini.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
”Observația aceasta este capitală și ea explică motivele pentru care rezultatele sunt așa de puțin satisfăcătoare când tratamentul suferințelor morale se încearcă prin reeducarea voinței. Dimpotrivă, trebuie urmărită educarea imaginației și datorită acestei nuanțe metoda mea a reușit acolo unde alții – și din cei mai importanți – au eșuat.
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.