CÂND TE DOARE SUFLETUL ȘI TE-NTREBI CE SĂ FACI

Mesajul zilei de azi, Duminică, 23.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Însă, dacă membrana ar fi o astfel de fortăreaţă celula ar muri pentru că nu ar primi niciun fel de substanţe nutritive. Atunci când adăugăm măslinele fără ardei, care permit accesul informaţiei şi alimentelor în interiorul celulei, membrana devine un mecanism vital şi ingenios care permite anumitor substanţe nutritive selectate să intre în interiorul celulei, la fel cum vopseaua a ajuns pe farfurie.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Ce faci când te doare sufletul?

Când te doare corpul, ce faci? Te duci la medic, îți faci analizele, vezi ce este diferit și iei pastilele prescrise. Cu corpul este relativ mai ușor.

Imaginează-ți la fel și când te doare sufletul. Ai două variante:
1. te duci la un ”medic” spiritual: șaman, psiholog, Coach, terapeut și aplici ce te îndrumă acesta;
2. aplici direct soluția, când o cunoști.
Soluția recomandată este să îți crești activitatea: fă exerciții fizice, pe de o parte, și pe de altă parte implică-te în activități care îți creează plăcere. Și, în același timp cu acestea, ia-ți ”pastila sufletului”. Ce este ”pastila sufletului”? Vizualizează o pastilă; dă-i formă, culoare și dimensiune. Imaginează-ți cum în timp ce o construiești pui în ea tot ceea ce ai nevoie: răbdare, bucurie, fericire, partener nou, loc nou de muncă, orice. Apoi închide-o și dă-i forma finală. Apoi imaginează-ți că o înghiți, ca pe o pastilă reală. Poți chiar să îți stabilești un tratament, să zicem timp de 7 zile, de 3 ori pe zi, între mese.
Și în cazul în care ai nevoie poți repeta tratamentul, ori de câte ori dorești!

Mulțumesc și sunt recunoscător oamenilor care în loc să se lase doborâți de durere iau acțiunea în mâini și găsesc soluții pentru vindecarea lor completă.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Sunt unii care nutresc magica speranță că trecând într-un an prin culegerea de exerciții vor ajunge direct în Împărăție. Toate bune până ajungi la finalul culegerii și citești: ”Cursul acesta e un început, nu un sfârșit.” Scopul exercițiilor este acela de a ne îndrepta pe calea care trebuie, de a ne pune în legătură cu Spiritul Sfânt și de a opera împreună cu El, de aici înainte.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

” ”Dar dumneata? N-ai obținut nici o ameliorare… știi de ce? Numai și numai pentru că n-ai încredere în dumneata. Când eu îți spun că mergi mai bine, nu-i așa că te simți mai bine? De ce? Deoarece crezi în mine. Crede și în tine și vei obține același rezultat.” ”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.