CUM REZOLVI UN CONFLICT CU ȘEFUL LA SERVICIU? – Episodul 3

Mesajul zilei de azi, Luni, 14.01.2019
 
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Proteinele receptoare sunt remarcabile însă ele nu au impact asupra comportamentului celulei în mod independent. Deşi receptorul asigură o conştienţă asupra semnalelor din mediu, celula tot trebuie să se angajeze într-o reacţie corespunzătoare şi care să susţină viaţa – iar acesta este domeniul proteinelor efectoare. Luate laolaltă, proteinele receptoare-efectoare sunt un mecanism stimul-reacţie.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Primele două condiții ca să rezolvi un conflict cu șeful tău sunt:
1. gândește-te că vrei să ajungi la aceeași concluzie cu șeful tău;
2. păstrează-ți calmul în orice moment interacționezi cu șeful tău.

A treia condiție ca să rezolvi conflictul cu șeful tău este să fii autentic. Asta înseamnă să spui ce gândești și să faci ce spui. Energia ta să fie spre adevăr, și tu să vorbești în adevărul pe care îl vrei pentru tine. Când gândul, mintea și cuvintele sunt aceleași atunci tu vorbești în adevăr!

Urmărește episodul 4 ca să vezi care sunt celelalte condiții pe care ar fi bine să le respecți.

Va urma…

Pentru detalii despre cum să fii autentic în cadrul unui conflict cu șeful tău
 
sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 

0753 639038

 
 

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor discuta cu șefii lor de pe poziții comune, de a găsi soluții convenabile ambelor părți.

În această zi din viața cred că Dumenzeu ar vrea ca tu să știi…

”După cum spune Cursul de miracole :”Nu căuta să schimbi lumea, ci alege să îți schimbi gândirea la adresa lumii.” Dacă gândim în conformitate cu Spiritul Sfânt tot ceea ce facem va fi corect. Sfântul Augustin a spus odată: ”Iubește și fă ce vrei!”
Cu iubire în inimi tot ceea ce facem va fi bine. Fără iubire în inimi tot ceea ce facem va fi greșit, indiferent ce e.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

” ”Când o persoană A spune: ”De-ar da Dumnezeu să n-am migrenă!” înseamnă că de fapt ea va avea migrenă.”

*

”Ești constipat pentru că te gândești că ești; dacă ai gândi că nu ești și că n-ai de ce să fii, n-ai fi!” ”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.