Mesajul zilei de azi, Duminică, 28.10.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 28.10.2018
Gândul pozitiv al zilei

”După ce ADN-ul şi-a căpătat statutul de superstar mai rămânea să se creeze un catalog cu toate „vedetele” genetice de pe firmamentul omenesc. Şi aşa a apărut proiectul „Genomul uman” – un efort ştiinţific global, început Ia sfârşitul anilor 1980, cu scopul de a cataloga toate genele prezente în fiinţele omeneşti.
De la bun început, proiectul „Genomul uman” era unul extrem de ambiţios. În sistemul tradiţional de gândire se considera că organismul are nevoie de câte o genă pentru a asigura macheta fiecăreia dintre cele peste 100.000 de proteine care ne formează corpul. La acestea mai adăugaţi cel puţin 20.000 de gene regulatoare care orchestrează activitatea genelor ce codifică proteine. Savanţii au ajuns la concluzia că genomul uman ar trebui să conţină cel puţin 120.000 de gene localizate în cele douăzeci şi trei de perechi de cromozomi omeneşti.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Cum crezi că ar trebui să acționezi atunci când discuți cu cineva și aveți păreri diferite, fiecare dintre voi ținând foarte strâns de propria părere, chiar dacă știi că interpretarea ta este mai potrivită decât a celuilalt?

Trupa Beatles are o piesă care se numește ”Let it be”, adică ”Las-o să fie”. Azi dimineață am ascultat mai atent versurile și am constatat că natura lor este pur spirituală. Revenind la întrebarea de mai sus, cel mai bine este să lași clipa să treacă lăsându-l pe celălalt cu părerea lui. Este inutil să te contrazici cu el/ea dorind să îi aduci argumente care să dovedească faptul că interpretarea ta este mai bună decât a lui/ei. Lasă momentul în pace și schimbă delicat subiectul conversației spre ceva cu care amândoi sunteți de acord.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor realiza importanța acestui ”Las-o să fie”. În definitiv, to, Omule Bun, vrei să trăiești o viață frumoasă, fără contraziceri, conflicte și lupte.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Nevoile mele speciale vor fi satisfăcute de anumite calități speciale existente în tine, făcându-te să devii o persoană specială. Iar când îmi vei satisface nevoile speciale, după cum mi le-am stabilit eu, te voi iubi. Și, la rândul tău, când vei avea anumite nevoi speciale pe care ți le pot satisface, mă vei iubi.  Prin prisma eului, iată ce înseamnă o adevărată partidă!”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Vreau să vă spun câteva cuvinte asupra unui procedeu foarte bun, pe care părinții ar trebui să-l întrebuințeze în educația copiilor pentru a-i dezvăța de defectele lor.
După ce copilul a adormit unul dintre părinți se apropie încet de pat și de la depărtarea de 1 metru repetă murmurând de 15-20 de ori însușirile ce le dorește copilului său atât în privința sănătății, a somnului, cât și a lucrului, a hărniciei, a purtării, apoi se retrage încet, să nu trezească din somn copilul.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.