Mesajul zilei de azi, Joi, 16.08.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 16.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 
”Noţiunea că celulele ar semăna cu oameni în miniatură, pe care o tot rumegam, ar fi considerată o erezie de către cei mai mulţi dintre biologi. Încercarea de a explica natura a ceva ce nu este uman prin acordarea unor forme şi particularităţi omeneşti se numeşte antropomorfism. „Adevăraţii” oameni de ştiinţă consideră că antropomorfismul este un soi de păcat de moarte – şi îi ostracizează pe savanţii care îl folosesc, cu bună ştiinţă, în munca lor.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Am cunoscut oameni care mint cum respiră. La ce le folosește? Pe termen scurt – poate la ceva. Pe termen lung – la nimic. Ba dimpotrivă: Universul ni le întoarce pe toate, ca pe un bumerang. De aceea este bine să fii autentic, fără minciună, fără șmecherii, pentru că vei primi la fel.
Stăteam acum câteva zile și mă gândeam că de fiecare dată când ceva din viața mea s-a terminat mai puțin bine la origine a fost un mic gând șmecheresc de-al meu. Ceva de genul: ”e bine să fiu cu ea și pentru că e medic”, sau ”e bine să fiu cu ea și pentru că știe lumea de care am nevoie”, sau ”e bine să mă lipesc de el pentru că putem face ceva împreună”.
Acum spun doar atât: sunt recunoscător pentru că mi-am dat seama că toate aceste trucuri lucrează împotriva mea. Și voi evita să le mai practic! Ceea ce, cititorule, îți recomand și ție.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”A doua persoană a Treimii e Cristos. În Creație Dumnezeu S-a extins în modul lui cel mai firesc. Starea firească a Spirituluii este cea de extindere și revărsare. Extinderea lui Dumnezeu este Creația iar Creația este cunoscută sub numele Fiul lui Dumnezeu, sau Cristos. Ce e greu de înțeles în această privință e că singurele cuvinte sau noțiuni pe care le putem folosi sunt cele ale lumii noastre, o lume a percepției, limitată de timp și spațiu. Iată universul material pe care l-am inventat să înlocuiască Cerul! Seminarul acesta nu își propune însă să dezvolte acest subiect.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Acum, că ne dăm seama de puterea enormă a ființei inconștiente, o să arătăm că această ființă ce se socotește că nu poate fi stăpânită poate fi, dimpotrivă, stăpânită tot atât de ușor ca un cal sălbatic sau ca un șuvoi de munte.
Dar, înainte de a păși mai departe, trebuie să definim cu grijă două cuvinte ce se întrebuințează mereu fără să fie întotdeauna bine înțelese. Acestea sunt ”sugestie” și ”autosugestie”.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.

 

Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.