Mesajul zilei de azi, Joi, 01.11.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 01.11.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Într-un comentariu cu privire la rezultatele surprinzătoare ale proiectului „Genomul uman”, David Baltimore – unul dintre geneticienii proeminenţi ai lumii şi laureat al premiului Nobel – a abordat chestiunea complexităţii umane: „Dar, în afară de cazul în care genomul uman conţine o grămadă de gene pe care calculatoarele noastre nu le pot distinge, este clar că neîndoielnica noastră complexitate, în comparaţie cu viermii şi cu plantele, nu provine din faptul că folosim mai multe gene. A înţelege ce anume ne dă această complexitate – uriaşul nostru repertoriu comportamental, capacitatea de a produce acţiuni conştiente, remarcabila coordonare fizică, modificări acordate cu precizie, ca răspuns la variaţiile externe ale mediilor, învăţare, memorare … să mai continui? – încă rămâne o provocare pentru viitor.” ”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Îți aduci aminte de articolul în care povesteam pe scurt cum o doamnă care vinde într-un magazin a reacționat total nepotrivit față de o anumită persoană, client? Ei bine, astăzi am mers iar în acel magazin și doamna s-a simțit datoare să îmi explice motivul pentru care s-a comportat negativ cu acel client: clientul este alcoolic, o agresează verbal de multe ori și în acea zi efectiv i-a sărit țandăra doamnei, fără a se mai putea controla!
Și eu am trecut prin stări similare, chiar recent (în ultimul an) și am decis să reîncep meditațiile și repoziționarea față de evenimente similare. Este ca un exercițiu zilnic, pe care ți-l recomand și ție: de fiecare dată când cineva folosește în comunicarea cu tine un limbaj vulgar, un comportament agresiv  sau gesturi indecente zâmbește, oprește-te să răspunzi imediat și privește-l în ochi. Cu calm, liniște și pace. Exersează acești trei pași mereu. Iar obișnuința te va purta pe cărări nebănuite, despre care zici acum că e imposibil să existe!
Mulțumesc și sunt recunoscător azi tuturor oamenilor care vor practica zilnic, de cât mai multe ori, acest exercițiu simplu, pentru îmbunătățirea relației cu ei înșiși și cu cei din jurul lor! Și care realizează că sunt ca și elefanții: masivi, uriași, cu mersul calm, ușor și liniștit al celui care își cunoaște puterea!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”În primul caz, dacă am această nevoie specială și vii tu să mi-o satisfaci înseamnă că te-am prefăcut într-un simbol al vinovăției mele. (Mă refer acum doar la cadrul de referință al eului; să nu ne ocupăm, pe moment, de Spiritul Sfânt).
Nu am făcut decât să te asociez cu vinovăția mea, pentru că singurul scop pe care l-am conferit relației mele cu tine și iubirii pe care ți-o port este acela de a-mi satisface nevoile.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Prin urmare, aibă grijă fiecare să țină închis robinetul de jos și în acest scop să nu își risipească puterile, să nu facă ceea ce mulți fac, adică o sută de mișcări acolo unde nu este nevoie decât de una singură, să nu se grăbească niciodată și să creadă ușor de făcut tot ce-i posibil. Procedând astfel rezervorul nostru de forțe va fi mereu plin și ceea ce va da afară va fi mai mult decât destul pentru nevoile noastre dacă știm cum să facem economie.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.