Mesajul zilei de azi, Vineri, 02.11.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 02.11.2018
Gândul pozitiv al zilei
”În plus, rezultatele proiectului „Genomul uman” ne obligă să ne re-analizăm relaţia genetică cu alte organisme din biosferă. Nu mai putem folosi conceptul de gene pentru a explica de ce oamenii se află în vârful scării evoluţiei. Se pare că nu e prea mare diferenţă între numărul total de gene care există la oameni şi acela al organismelor primitive. Să aruncăm o privire asupra a trei dintre cele mai studiate modele animale în cercetarea genetică: un nematod microscopic, cunoscut sub numele
de Ccienorhabditis elegans, drosofila şi şoarecele de laborator.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
am întâlnit foarte mulți oameni care se întrebau: ce trebuie să fac pentru a trăi o viață minunată?
Răspunsul la această întrebare este foarte simplu. Sunt doar trei pași pe care îi ai de făcut ca să trăiești o viață minunată. Acești trei pași sunt următorii:
1. află care este visul tău;
2. învață ceea ce ai nevoie ca să îți atingi visul;
3. începe și lucrează/muncește la realizarea visului.
Așa că astăzi mulțumesc și sunt recunoscător tuturor oamenilor care fac tot posibilul să își afle visul și să creadă că atingerea lui este perfect posibil, 100%. Și, mai mult decât atât, le urez succes în atingerea visului!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Deși la nivelul conștientului am făcut din tine un simbol al iubirii, la nivelul subconștientului nu am făcut decât să te prefac într-un simbol al vinovăției mele. Dacă nu m-aș simți vinovat nu aș avea nevoie de tine. Însăși faptul că am nevoie de tine îmi aduce aminte, la nivelul subconștientului, că mă simt vinovat.
Iată deci primul mod în care iubirea specială consolidează chiar vinovăția de care încearcă să ne apere în iubirea ei. Cu cât devii mai important în viața mea cu atât îmi vei aminti mai tare că adevăratul scop căruia îi servești în viața mea este acela de a mă ocroti de propria mea vinovăție, ceea ce întărește faptul că sunt vinovat.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
”Nu anii fac bătrânețea ci gândul că îmbătrânim. Sunt oameni tineri la 80 de ani și alții bătrâni la 40.
*
Altruistul găsește fără să caute ceea ce egoistul caută fără să găsească.
*
Cu cât faci mai bine altora cu atât îți faci și mai mult și ție însuți.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

 

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.