Mesajul zilei de azi, Marți, 14.08.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 14.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 

”După cum s-a dovedit, cursul acela de histologie a fost cea mai încântătoare şi cea mai profundă perioadă, din punct de vedere intelectual, din toată cariera mea academică. Liber să predau cursul după cum voiam, m-am avântat să acopăr materialul într-un fel nou, după o abordare care mi se cocea în creier de mai mulţi ani. Fusesem fascinat de ideea că fiziologia şi comportamentul celulelor ar putea fi înţelese mai bine dacă le-am considera pe acestea ca fiind nişte „oameni în miniatură”.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Există mulți oameni care zilnic întâlnesc în viețile lor aceleași situații aducătoare de frustrări, fără a-și învăța lecția. Ei se fixează pe un anumit interes în relațiile cu cei din jurul lor. Și când interesul este realizat parțial sau deloc devin frustrați și își schimbă brusc starea și comportamentul cu persoana care le-a refuzat satisfacerea interesului: se manifestă arogant, trec la un ton verbal de atac, generează conflicte.
Rugăciunea mea de astăzi merge către spiritul acestor oameni: sunt recunoscător pentru momentul acela din viețile lor, prezente sau viitoare, când vor realiza că viața este altceva decât satisfacerea unor interese și se vor schimba spre ceea ce viața este: unime.
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Încă un lucru: deoarece și-a propus să corecteze creștinismul Cursul  folosește intenționat cuvintele creștine pentru Treime, care sunt cuvinte masculine. E o altă obiecție făcută la adresa Cursului. Aceste cuvinte masculine se folosesc din două motive: primul motiv e genul masculin al limbajului iudeocreștin pe cale îl adoptă Cursul; al doilea motiv e faptul că s-a scris o proporție atât de mare a Cursului într-o formă poetică încât ar fi puțin greoi să tot trebuiască să spui ”a lui sau a ei”.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Deci noi suntem atât de mândri de voința noastră, credem că facem în libertate tot ceeea ce facem, dar nu suntem în realitate decât niște marionete de ale căror sfori trage imaginația și nu încetăm să fim marionetele imaginației decât atunci când am învățat să o conducem noi pe ea.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.

 

Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.