Mesajul zilei de azi, Marți, 18.09.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 18.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Acum, că suntem conştienţi de acest mecanism de transfer genetic între şi în interiorul speciilor, pericolele ingineriei genetice devin foarte clare. De exemplu, modificarea genelor unei roşii s-ar putea să nu se oprească la roşia respectivă, ci să afecteze întreaga biosferă, în moduri pe care nu le putem prevedea. Deja există un studiu care arată că, atunci când oamenii digeră alimente modificate genetic, genele create artificial se transferă la bacteriile benefice din intestin, modificându-le caracterul. [Heritage 2004; Netherwood, ş.a, 2004]. Tot aşa, transferul genetic între culturile agricole supuse ingineriei genetice şi speciile native înconjurătoare a dat naştere unor specii extrem de rezistente, considerate super-buruieni. [Milius 2003; Haygood, ş.a, 2003; Desplanque, ş.a, 2002; Spencer şi Snow 2001].”

Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Iată-ne din nou, cititorule,  pe drumul cunoașterii tale. Zilele trecute am stabilit primii doi pași pe care ți-i recomand ca să te cunoști: atitudinea și analiza gândurilor.

Al treilea pas pe care îți recomand să îl faci ca să te cunoști este analiza rezultatelor. Cu alte cuvinte, privește înapoi și ia gândurile pe rând. Fă legătura între gând și rezultat. La ce rezultat ai ajuns cu acel gând (sau cu acele gânduri, dacă sunt mai multe)? Ce s-a întâmplat de la apariția gândului/gândurilor până la apariția rezultatului? Cum ai făcut să ajungi de la gând la rezultat?

 

Contactează-mă acum pentru a stabili cum vrei să lucrăm împreună ca să te cunoști în cel mai scurt timp și folosind cele mai potrivite instrumente!
 
 
Prin urmare, rugăciunea mea de azi este următoarea: sunt recunoscător și mulțumesc pentru fiecare persoană care pornește pe acest drum provocator al cunoașterii de sine. Și care va avea tăria de a recunoaște ceea ce va întâlni pe acest drum. Căci această tărie va fi fundația pe care va putea construi mai departe castelul existenței plină de miracole.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Odată ce ne-am pus păcatele asupra altora, ne separăm de ei, atacându-i sau supărându-ne pe ei. Orice expresie a mâniei este – indiferent dacă ia forma unei mici iritări sau a unei furii intense (nu contează, toate sunt același lucru) – este o încercare de a ne justifica proiectarea vinovăției, indiferent care pare a fi cauza mâniei. Această nevoie de a ne proiecta vinovăția stă la baza întregii mânii. Nu trebuie să fii de acord cu ceea ce spun sau fac alții, dar – în clipa în care reacția ta personală e mânia, judecata sau critica – motivul e întotdeauna acela că ai văzut în celălalt ceva ce ai negat în tine.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
” ”După cum se împrăștie un vis când te trezești, tot așa te vor părăsi toate acele închipuiri nesănătoase.
Mai adaug că toate organele dumitale funcționează bine: inima bate normal; circulația sângelui se face bine; plămânii funcționează bine; stomacul, intestinul, ficatul, fierea, rinichii și toate celelalte organe își îndeplinesc în chip normal slujba lor. Dacă totuși vreunul dintre ele funcționează prost în momentul de față această anomalie dispare câte puțin în fiecare zi, astfel că în scurt timp va dispărea cu totul, și acel organ își va relua funcția normală.” ”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 


Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.