Mesajul zilei de azi, Miercuri, 19.09.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 19.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Specialiştii în inginerie genetică nu au luat niciodată în considerare realitatea transferului genetic, atunci când au introdus în mediu organisme modificate genetic. Acum începem să experimentăm consecinţele cumplite ale acestei scăpări, odată cu răspândirea genelor modificate – care, la rândul lor, modifică alte organisme din mediu. [Watrud, ş.a., 2004]”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Mă bucur că ai revenit și azi pe drumul cunoașterii tale. Mă bucur că vrei să te cunoști. Și tu ar trebui să te bucuri. Să simți această bucurie. Bun, să reluăm atunci primii trei pași pe acest drum: atitudinea, gândurile și rezultatele. Azi îți voi scrie despre al patrulea pas.
Al patrulea pas pe care ți-l recomand să îl faci ca să te cunoști foarte bine este compararea rezultatului cu intenția de început. Cu alte cuvinte, adu-ți aminte de unde ai început, ce ai vrut să obții la început și apoi compară asta cu ceea ce ai obținut efectiv. Fii sincer cu tine pentru că doar fiind sincer vei putea vedea și conștientiza diferențele.
Sunt recunoscător pentru fiecare pas pe care tu, cititorule, îl faci pe drumul cunoașterii tale. Folosește ceea ce descoperi pentru tine, în primul rând, pentru a deveni mai bun decât ești. Și apoi, folosește ceea ce descoperi și pentru ceilalți, astfel încât și ei să devină varianta lor cea mai bună, în timp.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Cu alte cuvinte, îți proiectezi propriul păcat și propria vinovăție asupra celuilalt și apoi le ataci. De data aceasta însă nu le ataci în tine, le ataci în cealaltă persoană pe care vrei să o trimiți cât mai departe de tine.
Ce vrei să faci de fapt este să îți împingi păcatul cât mai departe posibil.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
” ”Mai mult, dacă este în vreunul dintre ele o leziune ea se va cicatriza din zi în zi tot mai bine și  repede se va vindeca. (Trebuie să lămuresc că nici nu-i nevoie să știm care este organul bolnav pentru a-l vindeca. Sub influența autosugestiei ”din toate punctele de vedere și în fiecare zi sunt din ce în ce mai bine” inconștientul își exercită acțiunea lui asupra acelui organ pe care singur îl descoperă).”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.