CE AI NEVOIE SĂ ȘTII CA SĂ MERGI MAI DEPARTE?

Mesajul zilei de azi, Duminică, 27.01.2019

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată

 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

 

 
Gândul pozitiv al zilei
 
”O altă varietate de proteine efectoare, proteinele citoscheletice, reglementează forma şi motilitatea celulelor. O a treia varietate, denumită enzime, descompune sau sintetizează molecule – de aceea enzimele se vând la magazinul de alimente sănătoase ca şi suport în digestie. Atunci când sunt activate toate formele de proteine efectoare, inclusiv proteinele canal, cele citoscheletice şi enzimele sau produsele lor secundare, pot servi şi drept semnale care activează genele.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Până astăzi ți-am scris despre tot felul de lucruri, ți-am dat soluții și ți-am descris situații din care să înveți ceva.
 
Astăzi te încurajez să îmi răspunzi la următoarea întrebare: Ce ai nevoie să știi ca să mergi mai departe?
 

Scrie-mi aici, pe blog, la secțiunea comentarii.

Sau lasă-ți adresa de mail și te contactez eu.

 
Vreau să știu cu ce te pot ajuta, concret! 
Eliberează-ți mintea , deschide-ți sufletul și exprimă-te! 
Lasă la o parte toate prejudecățile și scrie-mi! Știu că ai nevoie de ajutor! 
Știu că vrei pe cineva în care să ai încredere!
Sunt aici, tot timpul am fost și tot timpul voi fi! 
Și este atât de simplu să îmi scrii!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care… (completează tu aici, mai departe, pentru mine și îți promit că în următoarea postare voi introduce ceea ce ai scris tu aici…)
Așa să fie!
Amin!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Opțiunea de a ierta pe cineva e opțiunea de a ne ierta pe noi înșine. Nu există nicio diferență între interior și exterior; totul e o proiecție a felului în care ne simțim pe dinăuntru. dacă pe dinăuntru simțim vinovăție aceasta este ceea ce vom proiecta în afară. Dacă pe dinăuntru simțim iubirea lui Dumnezeu, pe aceasta o vom extinde în afară. Toți oamenii și toate împrejurările vieților noastre ne oferă șansa de a vedea ce se află în prooiectorul propriilor noastre minți. Toate ne oferă șansa de a alege altfel.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
Întrebare: ce să facem când ceva ne plictisește?
Coué: Să ne repetăm imediat: ”Nu, nu, aceasta nu mă plictisește; deloc, absolut deloc, ba chiat îmi este plăcut!”. Adică să nu ne încăpățânăm, să ne îndemnăm în direcția bună în loc să ne dăm drumul pe direcția cea rea.”
Emile Coué – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.