Mesajul zilei de azi, Duminică, 23.09.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 23.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Studii recente finanţate de Consiliul Britanic pentru Cercetarea Mediului Natural vin în sprijinul acestor îngrijorări. [Thomas, ş.a., 2004; Stevens, ş.a., 2004]. Istoria planetei noastre a cunoscut cinci dispariţii în masă ale speciilor, care se presupune că au fost provocate de evenimente extra-terestre, cum ar fi o cometă care s-a lovit de Pământ. Unul dintre studiile mai noi ajunge la concluzia că „lumea naturală trăieşte cel de-al şaselea eveniment de dispariţie în masă din istoria sa” însă, de data aceasta, cauza dispariţiei nu este extraterestră. Conform unuia dintre autorii studiului, Jeremy Thomas: „După cât putem să spunem acum, aceasta este cauzată de un singur organism animal – omul.”

Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Sunt recunoscător și mulțumesc azi pentru acțiunile tuturor oamenilor care se caută pe ei înșiși. Și care, după ce se găsesc, decid să acționeze, mișcând evoluția către pasul ei următor: Marea Conștientizare!
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Odată ce ai această înțelegere e interesant să parcurgi Noul Testament și să vezi cum a combătut Isus aceste practici. Isus a îmbrățișat toate formele de necurățenie care, potrivit religiei, fuseseră definite și considerate foarte important de izolat. S-a străduit în mod special să includă proscrișii sociali, după cum fuseseră ei definiți de legea iudaică, de parcă ar fi vrut să spună: ”Nu îți poți proiecta vinovăția asupra altora. Trebuie să ți-o identifici în tine și să ți-o vindeci tot acolo.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Acestor sugestii generale, care multora dintre voi e posibil să li se pară prea lungi și chiar copilărești dar totuși necesare, trebuie adăugate acelea care se aplică stării specifice a fiecărui bolnav când această stare este bine cunsocută.
Toate aceste sugestii trebuie făcute pe un ton monoton și legănat (apăsând totuși cuvintele esențiale), ton care provoacă dacă nu somn cel puțin o toropeală lipsită de gânduri.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 


Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.