Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 22.09.2018

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 22.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Lenton subscrie la ipoteza despre Geea, a lui James Lovelock, care susţine că Pământul şi toate speciile sale constituie un singur organism viu, interactiv. Susţinătorii ipotezei spun că modificarea echilibrului acestui super-organism, numit Geea – fie că se întâmplă prin distrugerea junglei tropicale, prin golirea stratului de ozon, sau prin modificarea organismelor prin inginerie genetică – poate să pună în pericol supravieţuirea sa şi, în consecinţă, a noastră.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Mulțumesc și sunt recunoscător pentru autenticitatea oamenilor din jurul meu. Mi-ar face plăcere să întâlnesc din ce în ce mai mulți dintre cei care gândesc înainte de a face o afirmație. Dintre cei pentru care cuvântul rostit are putere, înseamnă luarea unei decizii și conduce la responsabilitatea respectării a ceea ce au zis. Ai grijă cititorule ce fel de energie pui în cuvintele tale pentru că aceasta va călători peste tot și se va întoarce la tine. Și când se va întoarce va aduce cu ea toate energiile similare cu care s-a întâlnit în Univers. Și acesta va fi viitorul tău!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Se explică apoi cum trebuie feriți fiii lui Israel de toate aceste forme de necurățenie. Indiferent de celelalte motive implicate, una dintre semnificațiile cheie ale acestor învățături viza ncecesitatea psihologică de a scoate din tine propria necurățenie, de a o pune în afară, asupra altcuiva, și de a te separa apoi de această persoană.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
” ”Deci, când dorești să faci ceva din domeniul datoriilor dumitale să te gândești că este un lucru ușor. Cuvintele greu, cu neputință, nu pot, este peste puterile mele, nu mă pot împiedeca să, trebuie să dispară din limbajul dumitale, din dicționarul dumitale, să nu le mai socotești vorbe românești. Considerând acel lucru ca ușor el va deveni ușor pentru dumneata în timp ce altora li s-ar părea greu și acel lucru îl faci repede, îl faci bine și îl faci fără osteneală pentru că îl faci fără efort.” ”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.