Mesajul zilei de azi, Duminică, 04.11.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 04.11.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Drosofila – un alt subiect de cercetare favorit – are 15.000 de gene. [Blaxter 2003] Astfel, musculiţa, care e cu mult mai complicată, are cu 9 000 de gene mai puţin decât mai primitivul vierme Caenorhabditis. Iar când ajungem la şoareci, comparativ cu oamenii, s-ar putea să fie nevoie să avem o părere mai bună despre ei, sau mai proastă despre noi; rezultatele unor proiecte de genom desfăşurate în paralel dezvăluie că oamenii şi rozătoarele au aproximativ acelaşi număr de gene!”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Tot ceea ce spui este bine să respecte următoarele 3 cerințe în același timp:
1. să fie pozitiv;
2. să dea o soluție mai bună decât cele anterioare;
3. să sprijine afirmațiile interlocutorilor.
Astfel energia ta va fi la un nivel ridicat, ceea ce îți va menține sănătatea pe termen lung.
Așadar, astăzi vreau să mulțumesc și să fiu recunoscător tuturor oamenilor care își vor schimba comunicarea pornind de la îndeplinirea axcestor 3 principii simple. Pentru ca noi, cu toții, să creștem în acea energie!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Cât timp stă strâns vinovăția mea nu poate ieși la suprafața conștientului și nu voi ști de ea, pentru că rămâne în subconștient. Însuși faptul că am nevoie de tine să-mi folosești drept capac la borcan îmi amintește că borcanul conține ceva îngrozitor, ceva ce nu vreau să iasă afară. Repet, însuși faptul că am nevoie de tine îmi amintește, la nivelul subconștientului, că am această vinovăție.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Ereditatea constă mai ales în ideea ce ne facem că urmările ei sunt fatale.
*
Cel născut bogat nu știe ce-i bogăția; după cum cel care a fost tot timpul sănătos nu ține seamă de ce comoară  are parte.
*
Ca să te bucuri de bogăție trebuie să fi tras pe dracul de coadă; ca să te bucuri de sănătate trebuie să fi fost bolnav.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.