Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 06.10.2018

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 06.10.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 

”Milioane de alţi oameni îşi atribuie sănătatea şubredă nu unei combinaţii de cauze mentale, fizice, emoţionale şi spirituale – ci, pur şi simplu, nepotrivirilor din mecanica biochimică a organismului lor. Copiii voştri sunt neascultători? Din ce în ce mai des prima alegere este să li se dea medicamente, pentru a le corecta „dezechilibrele chimice”, mai degrabă decât să se abordeze integrat tot ceea ce se

întâmplă în corpul, mintea şi spiritul lor.”
Bruce Lipton – ”BIologia credinței”

Rugăciunea zilei

Ieri, ca niciodată, am decis să particip la conversațiile de pe facebook. Să ”discut” cu oamenii care își expuneau ideile acolo. Subiectul a fost votul de azi, modificarea Constituției. Și eu mi-am exprimat părerea că ar fi bine să interzică legal căsătoriile între persoane de același sex. De aici, TOȚI cei care au participat la conversație au tras concluzia că eu sunt împotriva lesbienelor și homosexualilor, deși uneia dintre persoane i-am menționat în mod precis că ceea ce am scris și postat este cu totul altceva decât condamnarea persoanelor care aleg să iubească persoane de același sex.

Concluzia, prietenul meu cititor, este că tuturor persoanelor cu care am schimbat ieri idei pe facebook le lipsește simțul respectării uneia dintre legile esențiale în comunicare: fii atent la ceea ce zice celălalt la fel de mult pe cât ești de atent la ceea ce vrei tu să spui.

Astăzi, prin urmare, mulțumesc și sunt recunoscător oamenilor care comunică fiind atenți și la ce zic interlocutorii lor. Pentru ca discuțiile lor să aibă sens, să ajungă la un rezultat concret și să aducă bucurie celor care au răbdarea să asculte.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Scopul tuturor mecanismelor de apărare este să ne protejeze sau să ne apere de propria noastră frică. Dacă nu mi-ar fi frică nu aș avea nevoie de apărare, dar tocmai faptul că am nevoie de ea îmi spune că trebuie să mă tem pentru că – dacă nu m-aș teme – nu aș avea de ce să îmi bat capul cu nevoia de a mă apăra. Însăși faptul că mă apăr îmi întărește convingerea că trebuie să mă tem și trebuie să mă tem pentru că sunt vinovat. Mecanismele mele de apărare întăresc, atunci, chiar lucrul de care mă aștept să mă protejeze – frica mea. Prin urmare, cu cât mă apăr mai tare cu atât învăț mai temeinic că sunt un eu: păcătos, vinovat și fricos.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Dentistului care vroia să întrebuințeze un hemostatic i-am spus că vreau să încerc cu sugestia; iar fetei i-am cerut să mă privească drept în ochi și i-am sugerat că până în 2 minute hemoragia se va opri singură. Dra D… a mai scuipat sânge de câteva ori și atâta tot. I-am spus să deschidă gura și am constatat că în cavitatea măselei se formase un cheag de sînge.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

 

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.