PLATA PENTRU TINE

Mesajul zilei de azi, Vineri, 21.12.2018
 

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată

 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Acum să facem un sandviş cu pâine cu unt, cu măsline umplute şi simple. De această dată, când turnăm vopseaua peste pâine şi tăiem sandvişul, vedem un alt rezultat. Când vopseaua ajunge la o măslină umplută cu ardei, se opreşte la fel de definit, ca atunci când ajungea la unt Dar când ajunge la o măslină fără ardei, măslina fără sâmbure furnizează un canal, prin care vopseaua poate să curgă liber prin mijlocul sandvişului şi apoi prin pâine, până la farfurie.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

De câte ori te-ai gândit să te plătești tu pe tine pentru ceea ce faci, gândești sau dai lumii din jurul tău?

Te invit să privești ceea ce faci, gândești sau oferi zilnic, astfel: mergi la cumpărături într-un mall. Totul este super mișto, super nou, super strălucitor: magazine mari și mici, vânzători ambulanți, trasee ca-n povești. O lume minunată. La un moment dat, într-un colț iluminat, ești tu care vinde tot felul de lucruri aranjate pe o tarabă. Te privești, te uiți la tine și greu îți vine să crezi că tu te vezi pe tine! Cu toate acestea, te apropii de tine, la taraba ta este coadă mare. Dai din coate să ajungi cât mai în față. Mori să te vezi de aproape. Toți oamenii se îmbulzesc. Ajungi, cu greutate, lângă tarabă. Și pe tarabă vezi tot felul de lucruri: bucăți din stofe, păpuși, diamante, monede de colecție, etc. Și începi să te gândești ce să cumperi, tu de la tine!

Dacă ești incapabil să cumperi ceva tu de la tine, să te plătești pentru ceva, orice, atunci înseamnă că până acum ai trăit degeaba!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor începe să se comporte astfel încât în fiecare zi să se poată plăti pe ei pentru ceea ce fac, gândesc sau spun. Căci fiecare minune merită să fie plătită cu un preț. Și minunile tale, Omule Bun, trebuie să poți stabili că ți le cumperi singur. Minunile tale trebuie să fie atât de reușite încât tu să fii dispus să dai banii pe ele, dacă ele s-ar vinde undeva!

Și nu doar de Crăciun, ci în fiecare zi!

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Pasul al doilea îi spune efectiv Spiritului Sfânt: ”Nu mai vreau să mă văd vinovat, te rog ia vinovăția de la mine!”.
Pasul al treilea îi aparține Spiritului Sfânt, iar el ia vinovăția, pur și simplu, pentru că de fapt a și luat-o. Singura noastră problemă este acceptarea acestui fapt.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Numele Coue face să vibreze orașul întreg deoarece din toate păturile sociale vin suferinzii la el și toți sunt primiți cu o egală bunăvoință, ceea ce pentru mulți este o primă îmbărbătare. Dar ceea ce este adânc mișcător este ieșirea de la ședințe: oameni care au venit întunecați, crispați și aproape dușmănoși (sufereau!) pleacă liniștiți, mulțumiți, câteodată încântați (nu mai suferă).
Cu o bonomie surâzătoare și puternică, ceea ce de fapt este secretul său, dl. Coue ține oarecum inimile tuturor celor care vin să fie consultați de el. Rând pe rând el se adresează tuturor, după cum urmează: ”Ei bine, doamnă/domnule, ce ne doare?” ”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.