Mesajul zilei de azi, Miercuri, 07.11.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 07.11.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Dar stai). încă se mai mişcă! Dumnezeule… celula e încă în viaţă! Rana s-a închis şi – la fel ca un pacient care se recuperează după o intervenţie chirurgicală – celula începe să se mişte uşor, împleticit. Curând, e înapoi pe picioare (mă rog, pseudopode!) şi fuge din câmpul microscopului, cu speranţa că nu va mai vedea niciodată un doctor.
În urma enucleaţiei, multe celule pot să supravieţuiască până la două sau mai multe luni, fără gene.
Celulele enucleate viabile nu stau ca nişte bucăţi de citoplasmă fără creier, susţinute de aparate de menţinere a vieţii. Aceste celule ingerează şi metabolizează hrana în mod activ, îşi întreţin funcţionarea coordonată a sistemelor fiziologice (respiraţie, digestie, excreţie, motilitate etc.), păstrează capacitatea de a comunica cu alte celule şi sunt capabile să exprime reacţii adecvate la factorii de mediu, care stimulează creşterea şi protecţia.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Așa cum te-am obișnuit, Omule Bun, îți scriu și despre soluțiile concrete pe care le ai la dispoziție ca să comunici foarte bine cu mediul exterior.
Astfel, în cazul în care discuți cu cineva și realizezi că lucrurile încep să o ia razna (crește volumul, se ridică tonul vocii, încep gesturile rapide cu mâinile, apar cuvintele urâte, etc), ceea ce îți recomand să faci este să te oprești din vorbit, să lași pauze mari libere când vorbești, să cobori tonul vocii, să cobori volumul, să vorbești rar, să zâmbești puțin, să privești pe celălalt în ochi, să fii calm, liniștit, să inspiri adânc de câteva ori, să expiri lung și să-ți imaginezi că ești suprafața liniștită a unui lac adânc.
Fă asta în primul rând pentru binele tău și în al doilea rând pentru binele celui cu care vorbești.
Spun mulțumesc și sunt recunoscător azi tuturor celor care vor avea grijă la felul în care vorbesc în fiecare zi, cu toate persoanele pe care le întâlnesc în acea zi.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”La un moment dat, Dumnezeu îi spune lui Moise în Exod: ”Nimeni nu îmi poate vedea fața și să trăiască!”. Putem spune același lucru despre vinovăție: nimeni nu poate vedea fața vinovăției și să trăiască. Experiența confruntării cu grozăvia care credem că suntem e atât de copleșitoare încât ne-am confrunta, mai degrabă, cu orice altceva. Așa că atunci când capacul începe să se desfacă și vinovăția începe să clocotească la suprafață mă cuprinde panica pentru că sunt pus subit față în față cu toate sentimentele groaznice pe care le am despre mine. În clipa respectivă obiectivul meu este foarte simplu: să strâng la loc, cât mai repede, capacul la borcan.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Nu vă îngrijiți din pricina răului ci constatați-i urmările pentru a le face să dispară. Încetul cu încetul inconștientul va învonge și cauza, dacă este posibil.
*
Cuvintele ”aș vrea din toată inima” atrag întotdeauna ”dar  nu pot”, și acestea din urmă triumfă.
*
Dacă suferi, dacă te doare ceva, nu spune ”Am să încerc să fac să-mi treacă” ci ”am să fac să-mi treacă”. Când este îndoială nu-i niciodată rezultat bun.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.