O VIAȚĂ REUȘITĂ – TEORIA ȘI PRACTICA, PRIETENI SAU DUȘMANI?

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 19.01.2019
 

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată

 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Abia recent oamenii de ştiinţă şi-au dat seama de importanţa proteinelor integrale din membrană. De fapt, ele sunt atât de importante încât studiul modului în care funcţionează proteinele integrale de membrană a devenit un domeniu de sine stătător, numit „transducţia de semnal”. Savanţii din domeniul transducţiei de semnal sunt preocupaţi să clasifice sute de căi complexe de informaţii care se află între primirea de către membrană a semnalelor din mediu şi activarea proteinelor de comportament ale celulei. Studiul transducţiei semnalului aduce membrana pe scena centrală, la fel cum domeniul epigeneticii subliniază rolul proteinelor din cromozomi.”
Bruce Lipton -”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Sunt convins că ai auzit de cel puți 100 de ori în viața ta de până acum expresia: ”Teoria ca teoria, dar practica ne omoară.”

Marele Leonardo da Vinci a exprimat că ”Cel ce iubește practica fără teorie este ca și un marinar care se urcă pe o navă. fără cârmă și fără busolă, și nu știe niciodată unde ar putea să fie azvârlit.” 

De ce este important să stabilești cu claritate ce se întâmplă de fapt cu teoria și practica în viața ta? Pentru că altfel vei avea doar rezultate parțiale, de genul: partenerul tău de viață corespunde doar în proporție de 60-80% cu ceea ce ai vrut, sau copiii tăi se manifestă ca niște sălbatici în pădure (urlă mereu, sunt violenți cu alți copii, sunt agitați mai tot timpul), sau la serviciu ai veșnic discuții în contradictoriu cu colegii, și multe-multe altele.

Așadar, țin să te anunț că eu am trăit până acum (la 54 de ani) doar aplicând teoria în practică, și vreau să-ți spun că funcționează perfect, adică: sunt perfect sănătos, fără riduri de bătrânețe pe față și mai ales pe pielea corpului, am în jurul meu doar oameni valoroși, am ieșit cu succes din toate relațiile dubioase și acum, când scriu aceste rânduri, mă gândesc la mărețele mele planuri din acest an. Și mai vreau să spun că teoria aplicată în practică este singura combinație care te poate conduce la succes.

În concluzie, îți recomand ca pentru o viață reușită să aplici, din acest punct de vedere, următorii pași, zilnic:
1. Fă-ți rost de teoria scrisă de cei mai buni în ramura în care lucrezi/ai firma;
2. Aplică teoria de la punctul 1 treptat, cu pași mici, în fiecare zi;
3. Ai răbdare ca rezultatele să apară (aici oamenii cedează cel mai repede, din lipsă de răbdare);
4. Revizuiește mereu ceea ce faci;
5. Îmbunătățește cu calm și mereu ceea ce faci;

Pentru detalii despre cum să aplici zilnic teoria în practică pentru rezultate maxime
 
sună-mă și programează-te la o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 
0753 639038
Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor reuși să-și controleze nervii, să-și extindă răbdarea și să aplice zilnic ceea ce învață.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Acest mod de a concepe judecata e extrem de important. După cum am spus, potrivit Spiritului Sfânt există doar două judecăți pe care le putem emite vrerodată la adresa oamenilor sau lucrurilor din lume: 1. expresia iubirii și 2. strigătul după iubire. Nu sunt posibile alte opțiuni, o imposibilitate ce face ca viața în lumea aceasta să fie foarte simplă de îndată ce gândești în acest fel.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

” ”Dacă ți-ai frânt un os du-te repede la spital. Sugestia nu drege oase, ea influențează însă funcționarea organismului astfel încât să desăvârșeasă lucrarea chirurgului.”

*/

”- Păzești regimul pentru albumină?
– Nu-mi place laptele!
– ei bine, îmchipuie-ți, cu sinceritate, că îți place!” ”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.