Mesajul zilei de Duminică, 05.08.2018

Mesajul zilei de Duminică, 05.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 

”Pentru a patra oară în acel semestru studenţii plictisiţi ascultau un profesor nou. Le-am spus pe scurt despre pregătirea mea şi despre ce aşteptări aveam în legătură cu acest curs. Am precizat că, deşi ne aflam într-o ţară străină, nu aveam de gând să aştept de la ei mai puţin decât aşteptam de la studenţii mei din Wisconsin. Şi nici ei nu ar vrea să fie altfel pentru că, în vederea certificării, toţi doctorii trebuie să treacă pe la aceleaşi Comisii Medicale, indiferent la ce facultate de medicină au învăţat.
Apoi am scos din servietă un snop de foi de examinare şi le-am spus studenţilor mei că urma să le dau un test de autoevaluare. Tocmai trecuse jumătatea semestrului, astfel că mă aşteptam ca ei să cunoască jumătate din materialul de curs. Testul pe care l-am distribuit în acea primă zi a cursului consta din douăzeci de întrebări, luate direct din foaia de subiecte pentru examenul de la jumătatea

semestrului la Universitatea Wisconsin.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Bine ai venit, Doamne, și azi în casa mea. Și mulțumesc pentru că și azi, Doamne, mă primești în casa Ta.
Îți sunt recunoscător pentru toate transformările care se manifestă în oameni, natură și Univers. Inclusiv și mai ales pentru cele care se manifestă în mine și în legătură cu mine. Pentru că cele ce se transformă au rolul ca noi să realizăm ce trebuie să facem mai bine data viitoare. Și, la nivelul personalului meu, au rolul ca eu să conștientizez acestea.
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

„Starea unei minți e Lumea Cerului, ceea ce Cursul de miracole numește cunoaștere. Când descoperi Cursul pentru prima oară una dintre dificultățile pe care le întâmpini este aceea că folosește unele cuvinte diferit de felul în care sunt folosite în vorbirea curentă. Veți întâmpina multe dificultăți dacă suprapuneți peste Curs felul propriu în care înțelegeți un cuvânt. Cuvinte cum ar fi ”păcat”, ”lume”, ”realitate”, ”Dumnezeu”, ”Isus”, ”cunoaștere”, etc se folosesc puțin diferit de felul în care le folosim de obicei. Dacă vreți să apreciați Cursul cum se cuvine și să înțelegeți ce spune, indiferent dacă sunteți sau nu sunteți de acord cu ce spune, trebuie să înțelegeți totodată sensul cuvintelor și felul în care le folosește în propriul lui context.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Ca să înțelegem bine fenomenele de sugestie, sau mai bine zis de autosugestie, trebuie să știm că în noi sunt doi indivizi cu totul deosebiți unul de altul. Amândoi sunt inteligenți: dar unul este conștient și celălalt inconștient. Existența celui de-al doilea, este firesc, de obicei nu se observă, și cu toate acestea existența lui este ușor de constatat dacă ne dăm puțină osteneală să examinăm unele fenomene și să gândim bine câteva clipe.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și azi ai acordat atenție acestui mesaj.

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!


Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.