Mesajul zilei de azi, Vineri, 26.10.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 26.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”„Sugestia” că ADN-ul îşi controlează propria sa replicare şi că, în acelaşi timp, serveşte ca schiţă pentru producerea proteinelor corpului 1-a făcut pe Francis Crick să creeze Dogma Centrală a biologiei – credinţa că ADN-ul este şeful. Dogma este atât de fundamentală pentru biologia modernă, încât este scrisă în piatră şi este echivalentul, în ştiinţă, al celor Zece Porunci. Dogma, cunoscută şi sub denumirea de „supremaţia ADN-ului”, formează armătura fiecărui text ştiinţific.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Omule bun, evită să vorbești despre persoane care lipsesc din discuția pe care o porți. Și dacă tot o faci, măcar fă-o măreț, onorabil și integru: vorbește despre ceea ce persoana la care te referi a făcut bine, despre modul în care i-a ajutat pe alții, despre felul pozitiv în care a răspuns provocărilor.
Și fă acest lucru din 3 perspective majore:
1. Și tu ești la fel ca acea persoană, ai părțile tale bune și părțile mai puțin bune. Deci, între tine și persoana despre care vorbești sunt zero diferențe din acest punct de vedere;
2. Ție ți-ar plăcea ca fostul tău partener de cuplu să spună despre tine: ”Mie îmi spui? Eu am trăit atâția ani cu el/ea!”;
3. Cu ce te ajută faptul că o vorbești de rău? Ba chiar din contră, și tu treci în zona negativă, te simți nasol și îți scade cheful pe ziua aceea!
Mulțumesc astăzi și rămân recunoscător celor care vor învăța să evite să vorbească despre oameni care lipsesc din discuțiile pe care le poartă și în cazul în care sunt totuși provocați la a-și spune o părere vor afirma ceva de genul: ”Aș dori să evit să vorbesc despre această persoană acum deoarece lipsește dintre noi și este mai puțin corect să fac acest lucru în lipsa ei.”
 
 
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Ne spune că avem în noi o carență inerentă și că nu se poate face nimic pentru a o remedia. Ne mai spune însă că putem face ceva în privința durerii pe care o produce lipsa. Deși este adevărat că nimic nu ne poate schimba acest neajuns inerent în noi putem căuta – în afara noastră – ceva sau pe cineva care să poată compensa ce ne lipsește pe dinăuntru.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Doamna H. din Maxeville. Eczemă generalizată și deosebit de gravă la piciorul stâng. Ambele picioare umflate, mai ales la glezne, merge greu și cu dureri. Sugestie. În aceeași zi chiar doamna H. face câteva sute de pași fără osteneală. A doua zi picioarele se dezumflă. Eczema dispare repede. Boala nu revine.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.