DAR TU, PE CINE ENERVEZI?

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 12.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei

 

 
”Când am început să studiez biologia celulară, în anii ’60, ideea că membrana ar fi creierul celulei ar fi fost considerată ridicolă. Şi trebuie să recunosc că, la vremea aceea, membrana arăta tare prost pe post de candidat Ea părea să fie doar o simplă piele semipermeabilă, din trei straturi, care ţine laolaltă conţinutul citoplasmei. Ca un fel de învelitoare cu găuri, făcută din vinilin.”

 

Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Știi, când te-ai enervat ultima dată? Cum ai făcut? Ce ai simțit? Și, la ce ți-a folosit? Ce-ai câștigat?

Îl enervezi pe copilul tău? Ce vină are, tu l-ai vrut în viața ta!
Îl enervezi pe partenerul tău de viață? Ce vină are, doar tu l-ai ales!
Îl enervezi pe colegul tău de muncă? Ce vină are, tu ți-ai ales acest serviciu!
Le enervezi pe rudele tale (tată, mamă, frate, soră, etc)? Ce vină au, tu alegi să fii cu ei!
Enervezi vremea? Ce vină are ea, tu ești cel care trebuie să ai grijă cum te îmbraci!
Enervezi vreun animal? Ce vină are, tu ai ales să fii lângă el!

 

După cum vezi, cam în toate situațiile tu ești cel pe care ar trebui să te enervezi, dacă tot vrei să o faci ca lumea! Enervează-te, repară-te și mergi mai departe îmbogățit cu noua ta experiență. Folosește-o ca să fii mai bun data viitoare, cu tine în primul rând și apoi cu ceilalți!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

 

 
”Pasul al doilea, care e cel mai dificil și am face orice să îl evităm, este acela de a ne confrunta cu acest film; adică, de a ne confrunta cu propria noastră vinovăție. Repet, de aceea investim atât de mult în justificarea și menținerea mâniei și atacului și în perceperea lumii ca împărțită în bine și în rău. Cât timp o facem nu trebuie să ne ocupăm de pasul al doilea, adică de confruntarea cu propria noastră vinovăție și cu toate sentimentele de ură de sine pe care le avem.”

 

Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei

 

 
”Pacientul nu trebuie niciodată plâns, chiar dacă trebuie să-i recunoști că suferă. Compătimirea i-ar face rău.

 

*
Întrebuințez intenționat expresii, nu ordinare, dar familiare: au mai multă putere.
*
Vorbește cu vocea apăsată dar joasă, ca cei deprinși să fie ascultați.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.