Mesajul zilei de azi, Vineri, 09.11.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 09.11.2018
 
 
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Faptul că celulele enucleate îşi păstrează funcţiile biologice în absenţa genelor nu este în niciun caz o descoperire nouă. Cu peste o sută de ani în urmă specialiştii în embriologie care lucrau cu metode clasice îndepărtau în mod curent nucleul celulelor ovocite care se divizau, arătând că o singură ovocită enucleată se poate dezvolta la fel de repede ca şi blastulele – un stadiu embrionic ce constă din patruzeci sau mai multe celule. În prezent celulele enucleate se folosesc în scopuri industriale ca straturi „de alimentare” vii, în culturile de celule desemnate producţiei de vaccinuri antivirale.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
În mod normal, Omule Bun, viața ta ar trebui să fie simplă și ușoară ca o pană. În cazul în care este altfel să știi că cel care trebuie să se schimbe ești tu! Asta, desigur, doar dacă dorești să îți faci viața ușoară! Tu și numai tu! Fără parlamentari, fără soț/soție, fără copii, fără rude, fără altcineva din exterior! Tu! Și asta trebuie să o faci indiferent de felul în care se comportă cei din jurul tău.
Dacă te uiți la cei din jurul tău și îi judeci fără ca tu să te schimbi, în scurt timp vei ajunge să faci ca ei.  Și vei păți la fel ca și ei. Așa că, alege: o viață frumoasă și liniștită pentru care trebuie să te schimbi sau o viață agitată, cu boli, și atunci poți să rămâi cel care ești acum! Alegerea îți aparține!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Voi încerca să te fac vinovat spunând ceva de genul: ”Ce s-a întâmplat cu tine? Erai atât de decent, de bun, de iubitor, atent, sensibil, blând și înțelegător. Și acum? Uite cum te-ai schimbat! Acum nu îți mai pasă. Ești egoist, nesimțit, interesat  numai de tine”, etc. etc. etc. Încerc să te fac să te simți atât de vinovat încât o să revii la felul în care erai înainte. Cunoaștem cu toții această manipulare, așa-i?”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Să ne cultivăm caracterul, să învățăm să vorbim scurt, limpede, simplu și cu liniștită hotărâre, să vorbim puțin dar lămurit, să nu spunem decât ceea ce trebuie.
*
Să ne exercităm stăpânirea de noi înșine. Să ne ferim de mânie; ea ne mănâncă rezerva de energie, ne slăbește. Mânia nu ne duce niciodată la nimic bun. Nu face decât să distrugă și este totdeauna o piedică în calea succesului.”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.