Mesajul ziei de azi, Sâmbătă, 10.11.2018

Mesajul ziei de azi, Sâmbătă, 10.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Dacă nucleul şi genele acestuia nu sunt creierul celulei, atunci care anume este contribuţia ADN-ului la viaţa celulară? Celulele enucleate mor – nu pentru că şi-au pierdut creierul, ci pentru că şi-au pierdut capacităţile de reproducere. Fără capacitatea de a-şi reproduce părţile, celulele enucleate nu pot înlocui „cărămizile” de proteine deteriorate şi nici nu se pot replica. Astfel, nucleul nu este creierul celulei – nucleul este gonada celulei! Confundarea gonadei cu creierul este o greşeală de înţeles, pentru că ştiinţa întotdeauna a avut – şi încă mai are – un caracter patriarhal. Bărbaţii au fost
adesea acuzaţi că gândesc cu gonadele lor, astfel că nu este pe de-a întregul surprinzător că, din greşeală, ştiinţa a confundat nucleul, cu creierul celulei!”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Omule Bun, atunci când îți faci un program, când îți planifici lucrurile, fă în așa fel încât orice informație primești de la mediu să eviți să îți schimbi programul radical. Singurele vești care îți pot da programul peste cap să fie cele de deces sau de îmbolnăvire foarte gravă a celui mai bun prieten sau al vreunei rude. În rest, orice s-ar întâmpla ține-te de programul stabilit. Pentru că altfel vei ajunge să trăiești în stres și minciună. Și acestea te vor conduce, în mod sigur, la boală. Ori tu vrei să fii un om sănătos, așa-i?
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Dacă joci, ca și mine, același joc al vinovăției, vei face ce vreau eu, capacul se va strânge la loc și eu te voi iubi din nou ca și înainte. Dacă nu faci ce vreau și nu mai joci același joc mă voi supăra pe tine și iubirea mea se va preface rapid în ură (ceea ce și era tot timpul).
Persoana de care ești dependent este întotdeauna cea pe care o urăști, din motivele pe care ți le-am explicat în primul exemplu – pentru că persoana de care depinzi atât de mult îți aduce aminte de vinovăția ta, pe care o urăști. Și așa, prin asociere, vei urî și persoana pe care susții că o iubești.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Să fim liniștiți, blânzi, binevoitori, siguri de noi; și pe deasupra să știm să ne mulțumim cu ce avem și cu ce putem, să nu depindem de alții.
*
Inconștientul conduce totul în noi, și fizicul, și moralul. El prezidează funcționarea tuturor organelor și chiar a celei mai mici celule, prin intermediul nervilor.
*
A-ți fie teamă de o boală înseamnă a-i înlesni evoluția, a o provoca.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.