DESPRE ENERGIA TA ȘI MODUL ÎN CARE SĂ FACI LUCRURILE

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
 

Gândul pozitiv al zilei

”La nivel celular, povestea evoluţiei este în mare măsură povestea maximizării numărului de unităţi elementare de „inteligenţă” – proteinele receptoare/efectoare ale membranei. Celulele au devenit mai inteligente folosindu-şi mai eficient suprafaţa exterioară a membranei şi extinzând zona de suprafaţă a membranelor lor astfel încât pe ele să poată fi amplasate mai multe proteine integrale de membrană.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Păstrează lucrurile la modul cel mai simplu posibil. Orice faci, indiferent că ai o relație cu copilul, partenerul sau colegii, sau proiectezi o construcție, sau realizezi o construcție, sau folosești un sistem de vindecare, păstrează totul foarte simplu. 

Ce câștigi prin asta? Multe, în special E-NER-GI-E. Economisește energie pentru a o putea folosi în alte părți.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care reușesc să își economisească energia astfel încât să o poată accesa oricând au nevoie, pentru orice au nevoie!

Așa să fie!
Acum!

Pentru detalii despre cum îți economisești energia
 
sună-mă și programează o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 
0753 639038
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”Iată ce e miracolul: nu e ceva magic, ce se întâmplă în afară, ci e ceva ce se întâmplă în interiorul tău, permițând situației să se rezolve. Este principiul pe care trebuie să îl urmezi de fiecare dată când ai o situație ce pare de nerezolvat; când ești sincer motivat să nu rănești pe nimeni, dar vrei să faci totuși lucrul pe care trebuie să îl faci, și nu știi cum. E afirmația cea mai onestă pe care o poți face, pentru că – în noi și de la noi – nu știm ce să facem nici când ne simțim absolut siguri. Există însă în noi Cineva care știe, iar El e cel la care putem apela.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
Întrebare: cum să-ți explici și cum să le explici altora că repetarea acelorași vorbe ”adorm”, ”trece”, etc poate avea vreun efect și încă unul atât de puternic și de durabil?
Coué: Repetarea acelorași vorbe te silește să le gândești și când le gândești ele devin adevăr pentru tine și atunci se înfăptuiesc.”
Emile Coué – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe curând!
Gabriel Katona

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.