Mesajul zilei de astăzi, Joi, 23.08.2018

Mesajul zilei de astăzi, Joi, 23.08.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”De asemenea, le-am precizat studenţilor că fiecare celulă este o fiinţă inteligentă, care poate să supravieţuiască independent, după cum demonstrează oamenii de ştiinţă, atunci când îndepărtează anumite celule din organism şi le cresc într-o cultură.

Aşa cum ştiam intuitiv, încă de când eram copil, aceste celule inteligente sunt impregnate cu intenţie şi scop; ele caută, în mod activ, medii care le sprijină supravieţuirea, evitând în acelaşi timp mediile toxice sau ostile. Ca şi oamenii, celulele individuale analizează mii de stimuli proveniţi din micro-mediul în care trăiesc.
Prin analiza acestor date, celulele îşi selectează reacţiile comportamentale potrivite, care să le asigure supravieţuirea.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Frica – acest sentiment căruia i se acordă mai multă energie decât este cazul! În general, oamenii iau foarte puternic în considerare fricile. Se întreabă cum pot scăpa de frici? Foarte simplu – prin încetarea alimentării fricii cu energie. De fiecare dată când te gândești la frică energia din gândul tău merge acolo, ajutând frica să crească. Gândește-te la soluție, alimentează cu energie soluția și atunci, automat, soluția va fi cea vcare va crește și frica va fi uitată.
Rugăciunea de astăzi merge către cei pe care îi cunosc, pentru ca ei să se canalizeze pe pozitivul vieții lor (iubirea). Sunt recunoscător pentru fiecare persoană care își găsește soluțiile în locul fricilor. Și sunt aici, să îi sprijin pe cei care vor să-și ușureze acest proces.
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”În felul în care gândim noi o separare a părut să se întâmple și chiar a avut loc. În chiar clipa în care am crezut că ne-am separat de Dumnezeu ne-am stabilit un nou sistem de gândire (despre care o să vorbesc peste câteva clipe) iar Dumnezeu Și-a trimis Corecția – a treia persoană a Treimii – ca să desfacă această greșeală.”

Citatul zilei

”Tot așa, ajunge să ne gândim că o durere se duce pentru a simți într-adevăr cum dispare încetul cu încetul și dimpotrivă, este suficient să ne gândim că ne doare pentru a simți imediat cum vine durerea.
Cunosc persoane care știu anticipat că vor avea migrenă într-o zi, în anumit eîmprejurări prevăzute, și simt migrena. Singure și-au anticipat răul, după cum alte persoane se vindecă prin autosugestie conștientă.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.