Mesajul zilei de azi, Luni, 03.12.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 03.12.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Dovezile în domeniul epigeneticii au devenit atât de covârşitoare încât unii oameni de ştiinţă, mai curajoşi, chiar îl invocă pe Jean Baptiste de Lamarck, batjocoritul evoluţionist care credea că trăsăturile dobândite ca urmare a influenţei mediului se pot transfera de la o generaţie la alta. În cartea lor Epigenetic Inheritance andEvolution – The Lamarckian Dimension, filosoafa Eva Jablonka şi bioloaga Marion Lamb scriau: „în ultimii ani, biologia moleculară a arătat că genomul este mult mai fluid şi mai reactiv la mediu, decât se presupunea înainte. De asemenea, s-a arătat că informaţia poate fi transmisă la moştenitori şi în alte moduri decât prin secvenţa de bază a ADN-ului.” [Jablonka şi Lamb 1995].”
Rugăciunea zilei
 
Ce faci în cazul în care te rogi de un coleg să îți transmită niște informații/să semneze niște documente și el t eamână în fiecare zi, din diverse motive?
Eu îți recomand să îl abordezi direct, fără să mergi la șeful lui (sau al tău). Întreabă-l autentic, frumos și elegant: ”Ce motive ai să mă tot amâni zilnic? Ce anume îți place mai puțin?”
Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor învăța să fie autentici, să adreseze întrebări, să conducă la discuții care să rezolve situațiile mai mult sau mai puțin tensionate dintre ei și ceilalți.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Iată care este sensul iertării: iertarea est, pur și simplu, dez-proiectarea vinovăției!
Ca să revin: faptul că proiectez pe ecranul pe care îl reprezinți tu tocmai vinovăția cu care nu mă pot confrunta și de care nu mă pot debarasa în mine îmi dă șansa să o privesc și să spun că acum o pot vedea altfel. Păcatele și vinovăția pe care le trec cu vederea și le iert în tine sunt aceleași păcate și aceeași vinovăție de care mă consider răspunzător.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
” ”Pentru a avea și pentru a inspira o neclintită încredere trebuie să poți merge cu siguranța unei totale sincerități; și pentru a avea această siguranță și această sinceritate trebuie să vezi, dincolo de interesul tău, binele altuia. ”
Ch. Baudoin”
Emile Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.