Despre Iubire – Episodul 10 – Manifestarea interesului prin schimbarea subiectului discuţiei

Ideea principală din episodul 9 – partenerul care stă cu tine din  iubire va accepta oricând, în orice condiţii şi oricât să aibă o discuţie lămuritoare
În cadrul episodului 4 din 21.11.2016 am enumerat 4 semne după care o persoană îşi poate da seama că partenerul întreţine doar din interes relaţia de cuplu: reproşurile, negocierile, compromisurile şi regulile nerespectate. Am omis un semn la fel de important: schimbarea subiectului discuţiei.Voi detalia în continuare manifestarea acestui semn.
Scenariul 1
Să presupunem că porţi o discuţie cu partenerul de cuplu, scopul discuţiei fiind acela de a clarifica unele aspecte ale felului în care decurge relaţia dintre voi. La un moment dat adresezi o întrebare şi constaţi că partenerul răspunde parţial, deloc sau schimbă direcţia discuţiei pur şi simplu lăsând întrebarea fără răspuns. Îţi sună cunoscut?
Scenariul 2
Să presupunem că porţi o discuţie cu partenerul de cuplu, scopul discuţiei fiind acela de a clarifica unele aspecte ale felului în care decurge relaţia dintre voi. La un moment dat partenerul tău  schimbă direcţia discuţiei lansând o temă de discuţie care aparent are legătură cu tema lansată de tine. Îţi sună cunoscut?
În oricare dintre situaţiile scenariilor 1 sau 2 de mai sus este vorba despre acelaşi semn. Semnul dovedeşte că partenerul tău menţine relaţia voastră de cuplu doar din interes. Pentru o evaluare mai corectă îţi recomand să analizezi cu atenţie manifestarea tuturor celor 5 semne descrise aici şi în episoadele anterioare.
În cazul în care ar sta cu tine din iubire ar participa la discuţie în mod deschis, ţi-ar răspunde concret şi la subiect la fiecare dintre întrebările tale şi ar trata conversaţia cu răbdare, calm şi responsabilitate.
Ai vreo situaţie pe care doreşti să o rezolvăm împreună?
Vrei să te sprijin să îţi afli cele mai potrivite răspunsuri?
Te interesează suficient de mult viitorul tău astfel încât să vrei să îl discuţi cu mine?
 
Sună-mă  la 0753 639038
 
sau
 
trimite-mi un mesaj la gabikatona@yahoo.com
 
Până la următorul episod îţi urez o săptămână perfectă şi mult calm în abordarea relaţiilor tale.

 

Namaste!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.