Mesajul zilei de azi, Vineri, 31.08.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 31.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
”Impulsul revoluţionar către crearea de comunităţi din ce în ce mai mari este doar o reflexie a imperativului biologic de a supravieţui. Cu cât un organism este mai conştient de mediul lui cu atât are şanse mai bune de supravieţuire. Atunci când celulele se grupează laolaltă gradul lor de conştienţă creşte exponenţial. Dacă am aloca, în mod arbitrar, o valoare X gradului de conştienţă al fiecărei celule, atunci fiecare organism-colonie ar avea, ca şi colectiv o valoare potenţială a gradului de

conştienţă de cel puţin X înmulţit cu numărul de celule din colonie.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Acum câteva zile am primit un telefon de la un prieten. M-a rugat să îi spun părerea mea despre o persoană X cu care urma să se întâlnească. Persoana X vrea să îi propună o colaborare de afaceri și prietenul meu dorea să știe părerea mea despre persoana X pentru a fi atent ce să îi răspundă. I-am zis prietenului meu că refuz să mai vorbesc despre persoane care lipsesc de lângă mine. Cu alte cuvinte, refuz să ”bârfesc”, indiferent de motiv și de cine îmi cere acest lucru. Prietenul meu a rămas surprins pentru că obișnuisem să discutăm de toate împreună. L-am rugat să mă înțeleagă, pentru că este vorba despre un principiu spiritual la care țin și pe care vreau să încep să îl aplic și să îl mențin. Pe de altă parte, orice i-aș fi spus (mai bine sau mai puțin bine) despre persoana X decizia lui ar fi fost influențată, la nivel de subconștient, de părerea mea. Și cel mai bine ar fi ca el să își formeze propria părere despre persoana respectivă. Și să acționeze conform acelei păreri.
Așa că rugăciunea mea de azi merge către toți cei care doresc să respecte acest principiu: evită să discuți despre alții, mai ales când ei lipsesc din conversație. În loc de asta ai putea discuta despre tine. Despre ceea ce știi tu să faci, despre cum faci ceea ce îți place și despre cum poți tu să îl ajuți pe cel din fața ta. Astfel încât să creștem cu toții împreună, spre bunăstarea noastră, a tuturor.
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Când Cursul de miracole vorbește despre vinovăție cuvântul e folosit într-un sens diferit față de cel pe care îl folosim de obicei – pentru a sugera, aproape întotdeauna, că mă simt vinovat față de ce am făcut sau față de ce am omis să fac. Vinovăția este legată aproape întotdeauna de lucruri concrete din trecutul nostru. Aceste sentimente conștiente ale vinovăției nu sunt însă decât partea vizibilă a unui aisberg. Dacă vă imaginați un aisberg știți că sub suprafața mării se găsește o masă uriașă: aceasta este vinovăția. Ea reprezintă suma totală a tuturor sentimentelor negative, a convingerilor și trăirilor negative pe care le-am avut vreodată despre noi.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Principiul învățării autosugestiei se rezumă în aceste cuvinte:
1. Nu putem gândi decât la un singur lucru deodată; adică, două idei se pot juxtapune în spiritul nostru dar nu se pot suprapune;
2. Orice idee care ne ocupă singură spiritul devine adevăr pentru noi și are tendința să se transforme în act.
Deci, dacă reușești să îl faci pe un bolnav să se gândească la dispariția suferinței lui aceasta va dispărea; dacă ajungi să îl faci pe un cleptoman să se gândească la lipsa acțiunilor de furt el nu va mai fura; etc.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune.

Decizia îți aparține. 
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

 

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.